October 19, 2015

Faby Illusion FW15 | Press Release


Nagellakmerk FABY zorgt voor een betoverende winter met Faby Illusion, de nieuwe FW15 collectie. De inspiratie voor deze collectie vond Faby in de wereld van magie en illusionisten. Het draait dit seizoen allemaal om mysterieuze kleuren en magische effecten! Faby tovert met deze nieuwe collectie ieders nagels om tot illusionistische meesterwerken. 
De Faby Illusion collectie bestaat uit 12 nagellakken die ons meeslepen in een wereld van mystieke kleuren en toverachtige effecten. Het is een collectie die zal boeien en, net als een illusionist, verwondering en verrukking teweeg zal brengen. In deze Faby Illusion collectie nemen gangbare kleurnuances vormen aan die verrassen en intrigeren.


Zo omvat deze collectie enkele duistere, rokerige kleuren met een cream finish zoals het zachte lilapaars “What the eyes see..”, het loodgrijze “Unknown dimension”, het nachtelijke antraciet “Faby is the great magician” en het Tobacco bruine “Pick a card, any card”. De helder zilvergrijze glitter “The Magic Wand”, het donkere glinsterende smoky grijs “Antigravity” en “Sim Sala Bim!met zijn 3D gouden effect zorgen dan weer voor een tot de verbeelding sprekend effect op de nagels.


Ook in deze collectie wordt elegantie echter niet vergeten, want met het karmijnrode “Abracadabra”, het terracottakleurige “The fifth ace” en het fris oranjerode “Alec Wants a Carrot”voorziet Faby ook enkele klassieke kleuren, met een magisch tintje. De overige twee tinten, het trendy woudgroene “Ginevra’s Halo” en het bosbes paarse “Where Is My Head?”, maken deze mystieke en modebewuste collectie compleet.

De Faby Illusion collectie bestaat uit de volgende twaalf illusionistische tinten: 

Antigravity – Sparkling smoke 


What the eyes see… – Lilac shadow 


Pick a card, any card – Tobacco 


Where is my head? – Blueberry syrup 


Unknown Dimension – Molten lead grey 


The Magic Wand – Silvered grey


Sim Sala Bim! – 3D gold 


Ginevra’s Halo – Forest green 


Faby is the great Magician – Coal 


Abracadabra – Crimson 


The fifth ace – Terracotta 


Alec wants a carrot – Lacquer red

De aanbevolen verkoopprijs van de Faby Illusion nagellakken is €12,95. De aanbevolen verkoopprijs van het Faby Illusion mini-pack (4x 5ml) is €20,50.
Faby Illusion is verkrijgbaar vanaf begin september op www.fabyboutique.be enwww.fabyboutique.nl en in de geautoriseerde verkooppunten.

Alle FABY nagellakken zijn 5-free en zijn dus vrij van DBP (dibutylftalaat), Tolueen, Formaldehyde, Kamfer en Formaldehyde Resin. FABY produceert, in overeenstemming met de Europese richtlijnen, 100% cruelty free en wordt dus niet getest op dieren.     

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...